Vrångebäck 5:24 - Brastad

Bygg ditt drömboende för ett rofyllt och innehållsrikt sommarliv

I vackra och omtyckta Vrångebäck erbjuds nu två tomter till försäljning. Tomterna om vardera dryga 1 000 kvm är båda mycket fint belägna. Det bohuslänska landskapet präglar området med vacker natur, bohusberg i granit, ängsmarker, åkrar och lummiga träd med bohuslänsk karghet.

Tomterna är riktiga sommardrömmar! Tomterna är plana och får anses vara lättplanerade/ -byggda och ger dig möjlighet att skapa ditt eget natursköna boende. Fastigheterna ligger med en riktig ”på-landet-känsla”, utanför detaljplanerat område, och är ej knutna till någon husleverantör vilket gör att du själv kan forma ditt boende utifrån dina önskemål, idéer och behov. Utöver bostadsbyggnad ger fastigheterna plats för lek och äventyr samt utrymme för altaner och trädgårdsland för en odlingsintresserade. Längs med de plana ängarna och runt de tre nyligen avstyckade fastigheterna rinner en porlande bäck, vilket blir omtyckt av både barn som vuxna. På de omkringliggande ängarna och hagarna kan du också ibland se korna strosa omkring i hagen. Dessa fastigheter tilltalar dig som vill leva med stor frihetskänsla och i ständig närhet till naturen.

Det finns även möjlighet att förvärva granntomten Vrångebäck 5:25:

Lysekil Vrångebäck 5:23 – SÅLD
Lysekil Vrångebäck 5:24 – 1 101 kvm – 385 000 kr
Lysekil Vrångebäck 5:25 – 1 026 kvm – 385 000 kr

I Vrångebäck kan du njuta av ett skönt sommarliv med bara några minuter, ca 1 km, till Vrångebäcks mysiga lilla badplats och småbåtshamn. Området kring Åbyfjorden och välkända Härnäset, vilket ligger ca tio minuter bort, erbjuder ett rikt natur-, bad- och båtliv med många badplatser, småbåtshamnar, strövområden, fiske, populära utflyktsmål och bär- och svampskogar. För den klättringsintresserade är området ett paradis med närhet till området kring Härnäset och dess många klätterklippor. i slutet av vägen ligger Hällers Myr som är Lysekils Sportfiskeklubbs egna sportfiskeanläggning med stuga, fiskodling, bryggor.

I närområdet bor det såväl fritidsboende som permanentboende. Närservice finns service i Brastad, närmast i Brodalen finns en riktigt bra dagligvaruhandel som är öppen året runt och här har du också goda kommunikationer till Göteborg och Oslo. Centrala Lysekil med dess utbud av affärer, restauranger och service nås på 20 minuter, till kustsamhällena Smögen, Kungshamn och Hunnebostrand har du ca 2,5 mil, en halvtimma med bilen. Från Göteborg till Vrångebäck tar det cirka en och en halv timma och från Oslo tar det drygt två timmar.

Bygg ditt eget drömboende och du garanteras här ett underbart och innehållsrikt sommarliv! Ta del av beslutet och förutsättningarna för nybyggnationen i dokumenten som du finner i länkar nedan.

Utöver utannonserade visningstider går det bra att åka för att titta på tomterna på egen hand.

Såld

Fakta

Adress:
Vrångebäck 5:24, Brastad
Bostadstyp:
Tomt
Tomtyta:
1 101 kvm

Ansvarig mäklare

Katarina Törnkvist

Reg. Fastighetsmäklare
0702-40 05 35 katarina@lysekilsmaklarna.se

Assisterande mäklare

Heidi Rönning

Reg. Fastighetsmäklare
0702- 44 03 08 heidi@lysekilsmaklarna.se

Ekonomi

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 146 000 kr (fastställt 2019). 210, Småhusenhet, tomtmark.

Driftkostnad

Fastighetsavgift: 1 460 kr.

Servitut, planbestämmelser m m

Rättigheter-förmån: Förmån: Officialservitut Väg, 1484-1108.2.

Fastigheten

Fastighetsbeteckning

Vrångebäck 5:24.

Typ

Tomt.

Upplåtelseform

Äganderätt.

Tomt

Tomtarea 1 101 m².

Bilder

Fastigheterna är belägna mellan två vatten - Hällers Myr och Åbyfjorden 

Böljande ängar och åkrar 

Tre nybildade fastigheter på vänster sida om vägen 

Plana och lättplanerade tomter 

 

 

 

Hällers myr är Lysekils Sportfiskeklubbs egna sportfiskeanläggning med stuga, fiskodling och bryggor 

Hällers Myr har ett djup på 4 meter och ligger 12,5 m över havet 

 

 

 

Fastighetskarta. För förrättningskartor se "Dokument" 

© Lysekilsmäklarna AB 2019