Bro-Fiskebäck 199 - Härnäset

Vacker tomt mitt på Härnäset - Bygg ditt drömboende för ett underbart och innehållsrikt sommarliv.

Mitt på Härnäset mellan de två fjordarna Brofjorden och Åbyfjorden ligger denna fina tomt med oerhört vackra omgivningar. Fritt beläget och med vidsträckt utsikt över ängarna och du ges här alla möjligheter att skapa ditt eget drömboende för ett garanterat underbart och innehållsrikt sommarliv! Härnäset och Bro-Fiskebäck erbjuder ett rikt bad- båt och naturliv, och är ett mycket populärt område för fritidsboende men är också oerhört omtyckt och uppskattat hos dem som valt att bo här året om.

Tomten är vacker och spännande, utsikten är vidsträckt över intilliggande ängar. Då tomten är stor och förhandsbeskedet inte har begränsningar i byggnadens placering eller storlek, så är friheten och möjligheterna att bygga ditt drömhus är verkligen goda. På tomten finns en äldre "ruin" från en gammal ladugård vilken skulle kunna bli ett vackert inslag i miljön, till exempel som del av ett växthus. Tomten ligger utanför detaljplanerat område och fastigheten är redan avstyckad och positivt förhandsbesked finns. Ta del av beslutet och förutsättningarna för nybyggnationen i dokumenten som du finner i länkar nedan.

På Härnäset finns massor att upptäcka och utforska så här finns alla möjligheter till ett ljuvligt sommarliv. Beläget mellan de två fjordarna Brofjorden och Åbyfjorden erbjuds här ett rikt natur-, bad- och båtliv med många badplatser, småbåtshamnar, strövområden, bär- och svampskogar. Följ en del av Kuststigen för att uppleva vacker natur till fots och ta gärna en paus vid lantliga Röe Gård för en god lunch i restaurangen och passa på att besöka dess mysiga butik. För den klättringsintresserade är hela Härnäset ett mecka med närheten till dess många klätterklippor.

I närområdet finns service i Brastad och Lysekil, närmsta butik finns i Brodalen där du också har kommunikation till Göteborg och Oslo. Centrala Lysekil med dess utbud av affärer, restauranger och service nås på dryga 20 minuter, till kustsamhällena Smögen, Kungshamn och Hunnebostrand har du ca 3 mil, en halvtimma med bilen. Från Göteborg till Härnäset tar det cirka en och en halv timma och från Oslo tar det cirka två och en halv timma.

Bygg ditt eget drömboende och du garanteras här ett underbart och innehållsrikt sommarliv!

Du är välkommen att anmäla dig till visning men det går också bra att åka ut och titta på tomten på egen hand.

För mer information besök gärna kommunens hemsida där du under fliken Bygga och Bo hittar mycket matnyttig om byggprocessen och andra bra saker som är viktigt veta och tänka på när man skall bygga nytt: https://lysekil.se/bygga-bo-och-miljo.html.

Här finns också Bygglovsguide som ger dig svar på många frågor: http://guide.bygglovsguiden.se/appMainPage.aspx.

Såld

Fakta

Adress:
Bro-Fiskebäck 199, Brastad
Bostadstyp:
Tomt
Tomtyta:
1 443 kvm

Ansvarig mäklare

Katarina Törnkvist

Reg. Fastighetsmäklare
0702-40 05 35 katarina@lysekilsmaklarna.se

Assisterande mäklare

Heidi Rönning

Reg. Fastighetsmäklare
0702- 44 03 08 heidi@lysekilsmaklarna.se

Ekonomi

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Lysekil Bro-Fiskebäck GA:5 ändamål: Vägar.
Gemensamhetsanläggning: Gemensamhetsanläggning: Lysekil Bro-Fiskebäck GA:5 ändamål: Vägar.
Planbestämmelser: Byggnadsplan.

Fastigheten

Fastighetsbeteckning

Bro-Fiskebäck 1:55.

Typ

Tomt.

Upplåtelseform

Äganderätt.

Byggnadssätt

Samhällsbyggnadsnämnden har villkorat förhandsbeskedet med att tillstånd för anläggande av enskild avloppsanläggning ska finnas innan ansökan om bygglov slutligt kan behandlas.

Byggrätt

Den planerade fastigheten med positivt förhandsbesked är belägen utanför detaljplanerat område. För att ta del av Samhällsbyggnadsnämndens hela beslut se dokument i länkar nedan.

Tomt

Naturtomt.

Bilder

Bad och hav åt båda håll, Åbyfjorden...  

...liksom Brofjorden erbjuder många olika badplatser att välja emellan 

En äldre ruin skulle kunna bli en del av ett växthus 

Vidsträckt vy över vidderna 

Karta förhandsbesked 

Tomten har sol hela dagen 

Vidsträckt utsikt och soligt läge 

Högt läge på bergsknalle 

Låt den vackra ruinen bli ett vackert inslag i trädgården. Växthus? 

Vacker genuin granit från förr 

Flera badplatser att välja emellan 

Härnäset är vida känt för sin vackra natur och många klätterklippor 

Fastighetskarta 

© Lysekilsmäklarna AB 2020