FinalistÅrets Mäklarkontor
Guldhemmet 2020

Vi är Lysekilsmäklarna

Lysekilsmäklarna är en fristående och oberoende mäklarfirma med stor entusiasm, erfarenhet och lokalkännedom. Hos Lysekilsmäklarna kombineras mångårig erfarenhet av att vara en lokal, fristående mäklare med kunskaperna från en av Sveriges största mäklarkedja. Som din lokala mäklare vill vi alltid finnas nära och vara tillgängliga för dig. Vi arbetar i hela kommunen och dess närområden och finns därför på tre ställen; vårt huvudkontor är beläget på Polisgatan 1 i centrala Lysekil. Därutöver har vi två filialer, en på Skaftö (Grundsunds brygga) samt en i Brastad/Brodalen. Vi förmedlar villor, radhus, fritidshus, lägenheter och tomter och vi bistår även med marknadsvärderingar och rådgivning.

Vi jagar inte marknadsandelar - vi jagar nöjda kunder. Vi väljer alltid kvalitet före kvantitet och därigenom får vi mer tid för varje uppdrag. Helt enkelt mer tid för varje kund för att din bostadsförsäljning ska bli riktigt lyckad. Vi älskar vårt arbete och sätter alltid vår strävan efter nöjda kunder i första hand. Nöjda kunder skapar ringar på vattnet och ger oss nya kunder. Genom trygghet och hög kvalitet skapar vi framgång tillsammans med våra kunder. Till oss är du välkommen in på en kopp kaffe för att prata marknadsvärde, renovering, försäljning, bostadsdrömmar eller om så bara om väder och vind. Vi besöker gärna dig och ditt hem på en tid som passar dig - ring, mejla eller kom förbi oss på kontoret.

Varma hälsningar Heidi & Katarina

Vad säger våra kunder

”Mäklararvodet är min del av kostnaden. Vi är två ägare”

”Jätteduktig, väldigt engagerad och förtroendegivande. Mycket bra koll på den lokala marknaden! Rekommenderas varmt! ”

”Ett verkligt stöd som vi kände oss trygga med, hjälpsam och behaglig!!”

”Fantastiskt bra och effektivt hanterat. Jag är mycket nöjd!”

”Svårsålt område men när det väl dök upp en intressent så drev Heidi affären i mål.”

”Heidi hjälpte mamma att sälja en sjöbod och mamma tyckte mycket om Heidi därför blev valet lätt när dödsboet efter mamma skulle säljas. Bra bemötande och tydlig information!”

”Lysekilsmäklarna i vårt fall Katarina Törnqvist har på ett proffsigt och tryggt sätt skött försäljningen av fastigheten och vi kan varmt rekommendera Lysekilsmäklarna”

”Värdering och utgångspris va något högt mot va det såldes för. Samtidigt va det inte orimligt mht området. Ibland handlar det om tillfälligheter vilka som kommer på visning och är med i budgivning. ”

”Bra återkoppling ”

”Katarina och Lysekilsmäklarna var verkligen inlyssnande och genomförde försäljningen av vår lägenhet helt i enighet med våra önskemål. /Emma och Daniel”

”En liten byrå med det där lilla extra. Du blir inte en i mängden.”

”Katarina var mycket noga med att försäljningen skulle uppfylla våra önskemål. Och det gjorde den. Vi är mycket nöjda med Katarina!”

Finalist
Årets Mäklarkontor
Guldhemmet 2020


Alla känner till Hemnet. Hemnet hyllar den svenska bostadsbranschen genom Guldhemmet. Priskategorin Årets Mäklarkontor (1-10 anställda) handlar mindre om intäkter och mer om stark sammanhållning, en härlig företagskultur eller riktigt bra initiativ. Juryn utsåg Lysekilsmäklarna till en av tre finalister i hela Sverige.

Vi Lysekil

© Lysekilsmäklarna AB 2023