Vi är Lysekilsmäklarna

Lysekilsmäklarna är en fristående och oberoende mäklarfirma med stor entusiasm, erfarenhet och lokalkännedom. Hos Lysekilsmäklarna kombineras mångårig erfarenhet av att vara en lokal, fristående mäklare med kunskaperna från en av Sveriges största mäklarkedja.

Som din lokala mäklare vill vi alltid finnas nära och vara tillgängliga för dig. Vi arbetar i hela kommunen och dess närområden och finns därför på tre ställen; Polisgatan 1 i centrala Lysekil, Skaftö (Grundsunds brygga) samt i Brastad/Brodalen. Vi förmedlar villor, radhus, fritidshus, lägenheter och tomter och bistår med marknadsvärderingar och rådgivning.

Vi jagar inte marknadsandelar - vi jagar nöjda kunder. Vi väljer alltid kvalitet före kvantitet och vårt oberoende gör att vi alltid prioriterar dig som kund, värnar om både säljare och köpare och vi gör alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd!

Till oss är du välkommen in på en kopp kaffe för att prata marknadsvärde, renovering, försäljning, bostadsdrömmar eller om så bara om väder och vind. Vi brinner för bostäder och människor och vi älskar vårt arbete. Vi ser fram emot att träffa dig! Vi besöker gärna dig och ditt hem på en tid som passar dig - ring, mejla eller kom förbi oss på kontoret på Polisgatan, eller boka in en tid med oss på kontoret på Skaftö eller i Brastad. Vi hörs och ses!

Varma hälsningar Heidi & Katarina