Vi är Lysekilsmäklarna

Lysekilsmäklarna är en fristående och oberoende mäklarfirma med stor entusiasm, erfarenhet och lokalkännedom. Vi är ett team bestående av Heidi, Katarina och Arne som tillsammans har mer än 35 års erfarenhet som fastighetsmäklare i Lysekil. Lysekilsmäklarna kombinerar erfarenheterna av en lokal, fristående mäklare med kunskaperna från en av Sveriges största mäklarkedja.

Som din lokala mäklare vill vi alltid finnas nära och vara tillgängliga för dig. Vi arbetar i hela kommunen och dess närområden och finns därför på tre ställen; Polisgatan 1 i centrala Lysekil, Skaftö (Grundsunds brygga) samt i Brastad/Brodalen. Vi förmedlar villor, radhus, fritidshus, lägenheter och tomter och bistår med marknadsvärderingar och rådgivning.

Vi jagar inte marknadsandelar - vi jagar nöjda kunder. Detta tillsammans med vårt oberoende gör att vi alltid prioriterar dig som kund, värnar om både säljare och köpare och vi gör alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd!

Till oss är du alltid välkommen in på en kopp kaffe för att prata marknadsvärde, renovering, försäljning, bostadsdrömmar eller om så bara om väder och vind.
Vi älskar vårt arbete och ser fram emot att träffa dig! Vi besöker gärna dig och ditt hem på en tid som passar dig - ring, mejla eller kom förbi oss på kontoret på Polisgatan, eller boka in en tid med oss på kontoret på Skaftö eller i Brastad. Vi hörs och ses!

Varma hälsningar Heidi, Katarina & Arne