FinalistÅrets Mäklarkontor
Guldhemmet 2020

Vi är Lysekilsmäklarna

Lysekilsmäklarna är en fristående och oberoende mäklarfirma med stor entusiasm, erfarenhet och lokalkännedom. Hos Lysekilsmäklarna kombineras mångårig erfarenhet av att vara en lokal, fristående mäklare med kunskaperna från en av Sveriges största mäklarkedja. Som din lokala mäklare vill vi alltid finnas nära och vara tillgängliga för dig. Vi arbetar i hela kommunen och dess närområden och finns därför på tre ställen; vårt huvudkontor är beläget på Polisgatan 1 i centrala Lysekil. Därutöver har vi två filialer, en på Skaftö (Grundsunds brygga) samt en i Brastad/Brodalen. Vi förmedlar villor, radhus, fritidshus, lägenheter och tomter och vi bistår även med marknadsvärderingar och rådgivning.

Vi jagar inte marknadsandelar - vi jagar nöjda kunder. Vi väljer alltid kvalitet före kvantitet och därigenom får vi mer tid för varje uppdrag. Helt enkelt mer tid för varje kund för att din bostadsförsäljning ska bli riktigt lyckad. Vi älskar vårt arbete och sätter alltid vår strävan efter nöjda kunder i första hand. Nöjda kunder skapar ringar på vattnet och ger oss nya kunder. Genom trygghet och hög kvalitet skapar vi framgång tillsammans med våra kunder. Till oss är du välkommen in på en kopp kaffe för att prata marknadsvärde, renovering, försäljning, bostadsdrömmar eller om så bara om väder och vind. Vi besöker gärna dig och ditt hem på en tid som passar dig - ring, mejla eller kom förbi oss på kontoret.

Varma hälsningar Heidi & Katarina

Vad säger våra kunder

”Bästa tänkbara mäklare! Från början till slut har kontakten med Heidi varit fantastiskt bra. Hon lyssnade och förstod hur vi ville ha det. Otroligt proffsigt bemötande, alltid glad, vänlig och mån om både köpare och säljare. ”

”Vi var väldigt nöjda med kontakten med Katarina Törnkvist på Lysekilsmäklarna. Enkel och bra affär som sköttes proffsigt hela vägen. ”

”Priset blev mycket högre än vi förväntade oss.”

”Engagerad, driven, trodde på snabb försäljning, vilket stämde! Tyckte om hennes sätt att arbeta på Vi kom fantastiskt bra överens ”

”Är oerhört tacksam att jag valde Lysekilsmäklarna som jag direkt kände förtroende för, som tog ansvar och stöttade för allt vad en försäljning innebär. Rekommenderar Lysekilsmäklarna med det varmaste. ”

”Kompetent och socialt inkännande, jag kände mig trygg. Även väldigt bra uppföljning när jag hade frågor.”

Finalist
Årets Mäklarkontor
Guldhemmet 2020


Alla känner till Hemnet. Hemnet hyllar den svenska bostadsbranschen genom Guldhemmet. Priskategorin Årets Mäklarkontor (1-10 anställda) handlar mindre om intäkter och mer om stark sammanhållning, en härlig företagskultur eller riktigt bra initiativ. Juryn utsåg Lysekilsmäklarna till en av tre finalister i hela Sverige.

Vi Lysekil

© Lysekilsmäklarna AB 2023