4 rum - 100 kvm - Flaggatan 3A, lgh 1101 - Centralt

För dig som älskar Lysekil är detta drömboendet! Fyra rum och kök i två etage.

En lyxig bostadsrätt i gediget utförande med byggår 2018/2019 som ger en fortsatt nyskickskänsla där kvalité och standard är optimal!
Gavelbostaden består av fyra rum och kök fördelat på 100 kvm i etage med två stora balkonger där den ena vetter mot soligt söderläge och den andra i väster med solnedgång. Som extra bonus hör det till bostaden en privat carport med eluttag samt förråd.

På Flaggatan 3a erbjuds nu en av de attraktiva lägenheterna i etage om hela 100 kvm till försäljning. Från bostaden har du en kort promenad till Norra Hamnens många badstegar och härliga solstolar. För dig som älskar Lysekil är detta drömboendet!

Så snart du kliver in i bostaden slås du av det fantastiska ljuset. Entréplan har ett genomgående ljusinsläpp, högt till tak och öppen planlösning. Kök, vardagsrum och allrum går i ett och med fönster och balkong åt väster förstärks rymden. Bostaden har en genomgående hög standard. En enhetlig ekparkett breder ut sig på golvet och samtliga väggar går i ljusa toner. Det vita köket, från Sentens, har en klassisk design som passar alla smaker och inredningar. Bänkskivan är av granit och köket är utrustat med induktionshäll, kyl, frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn samt fläkt. Köket är modernt utrustat och har gott om arbetsytor, skåp och lådor.

På entréplan finns ett sovrum med garderober, förråd under trappan samt helkaklat badrum utrustat med tvättställ med kommod, dusch med glasade dörrar, toalett, handdukstork samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. På övre plan finns två sovrum, där det största har eget badrum samt utgång till balkong åt söder. Det är en underbar känsla att vakna upp och kunna slå upp dörrarna och spana in vädret, vädra sängkläder eller lägga sig i solstolen.

Bostaden har två helkaklade badrum, ett på vardera planet. Övre plans badrum är inrett med dusch, handfat med underskåp, spegelskåp, toalett samt handdukstork.

Till lägenheten hör en privat carport. Bostaden har allt du kan önska vad gäller bekvämlighet och närmiljö. Det hela blir än bättre av att månadsavgiften inkluderar uppvärmning och fiber.

En kort promenad bort har du Norra Hamnens fina strandpromenad där du badar från bryggans badstegar. Längs bryggan finns bänkar och solsängar. Några av Lysekils bästa restauranger finns bara några få steg bort. Du når Lysekils utbud av butiker, än fler restauranger, matbutiker, apotek, systembolag, vårdcentral och övrig service. På Flaggatan har du nära till allt! Med några minuters promenad når du lätt goda kommunikationer både till havs och land.

Söker du ett boende med exklusivitet och havsutsikt, om du vill bo med havet som granne och med en bekvämlighet där du bara kan flytta in och njuta - ja då har du kommit rätt!

Välkommen på visning!

Utgångspris

3 980 000 kr

Fakta

Adress:
Flaggatan 3A, lgh 1101, LYSEKIL
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
100 kvm
Antal rum:
4 rum
Månadsavgift:
5 134 kr/mån

Ekonomi

Pris

3 980 000 kr eller högstbjudande

Avgift

5 134 kr/mån. Kostnad carport tillkommer med 500 kr/mnd.

Andelstal

Andel i föreningen är 9.84%. Andel av årsavgift är 8.82%.

Driftkostnad

Driftkostnaden är ca 440 kr/mån.
Fördelas enligt följande: försäkring 50 kr och hushållsel 390 kr.

Bostaden

Typ

Bostadsrättslägenhet.

Upplåtelseform

Bostadsrätt.

Lägenhetsnummer

1101/1101.

Storlek

4 rum, varav 3 sovrum. Boarea ca 100 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

TV- och internetanslutning

Internet: Fiber finns.

Bilplats

Carport med motorvärmare.

Byggnaden

Uppvärmning

Fjärrvärme med vattenburen radiatorkrets och återvinning på frånluften.

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft.

Förening

Brf Flaggatan i Lysekil. Föreningen är en bostadsrättsförening (äkta).
I föreningen finns 16 st lägenheter.

Gemensamma utrymmen: Gårdshus.

Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar.

Film

Bilder

Kök med matplats 

Flaggatan 3a, med fint läge centralt i Lysekil. 4 rok om 100 kvm 

 

Finalist
Årets Mäklarkontor
Guldhemmet 2020


Alla känner till Hemnet. Hemnet hyllar den svenska bostadsbranschen genom Guldhemmet. Priskategorin Årets Mäklarkontor (1-10 anställda) handlar mindre om intäkter och mer om stark sammanhållning, en härlig företagskultur eller riktigt bra initiativ. Juryn utsåg Lysekilsmäklarna till en av tre finalister i hela Sverige.

Vi Lysekil

 

 

 

 

Hall 

 

 

Vardagsrum 

Sovrum, entréplan 

Badrum, entréplan 

 

Välkommen upp! 

Sovrum med eget badrum samt balkong med västerläge 

 

 

 

Badrum, övre plan 

 

Sovrum, övre plan 

 

 

 

 

Planlösningar

Karta

Intresseanmälan

© Lysekilsmäklarna AB 2022