Budgivning pågår

1 rum - 37.5 kvm - Kungsgatan 24 - Centralt

Smarta kvadrat med atmosfär! Högt till tak och genomgångsljus. Låg avgift inkl värme. Hiss finns.

Smarta kvadrat med atmosfär! Högt till tak och genomgångsljus. Låg avgift inkl värme. Hiss finns. Mitt på Kungsgatan ligger denna härliga lägenhet med högt till tak och genomgångsljus. Med en bra bit över tre meter i takhöjd, fantastiska fönster upp till tak och ett genomgångsljus som strilar rakt igenom så måste denna lägenhet, trots sina ”bara” 37 kvm, ändå beskrivas som lite pampig. Redan i trapphuset känner man av den härliga 1910-tals andan som präglar fastigheten. Av de många saker man i föreningen gjort så har man just lagt extra kärlek på just trapphuset vilket slår an stilen för lägenheten. Den mycket omtyckta föreningen Apoteket är en väl omhändertagen förening, där man tar väl hand om sin fastighet och där de boende trivs oerhört.

Lägenheten är smart planerad och med genomtänkt möblemang får här gott och väl plats för det du behöver. I lägenhetens ena del är det idag möblerat med enkelsäng och tillhörande sängbord. I lägenhetens framkant med de mycket vackra höga fönstren möbleras förslagsvis för umgänge; soffa, soffbord och TV. Högt upp i huset gör att känslan är extra härlig.

I lägenhetens andra ända ligger köket, ljuset strålar in från båda håll oavsett var du befinner dig i bostaden. Köket går helt i vitt; vita luckor, vita väggar och vitt kakel ovan arbetsbänk. På golvet ligger en fin parkett, vilken för övrigt är genomgående i hela lägenheten.

Vitt och ek passar alla inredningsstilar så det är enkelt att sätta sin egen prägel på boendet. Lägenheten har fina interiöra ytskikt vilket tillsammans med de fina golven gör att det bara är att flytta in!

I föreningen trivs de boende så det är sällan någon flyttar och sällan någon av lägenheterna är till försäljning. I Brf Apoteket åtnjuter de boende förmånen att bo mitt i stan, med bageriet nedanför dörren. Här finns en mysig innergård med uteplatser, föreningen har fin gemensam tvättstuga och hiss så du slipper ta trapporna. Månadsavgifterna är låga och dessutom ingår värme. Föreningen har funnits länge och sköts ordentligt och man tar hand om sin fastighet.

Lysekils centrum finner du utanför dörren och du har promenadavstånd till precis allt. Med några minuters promenad når du lätt goda kommunikationer både till havs och land! I Lysekil finns det bästa av två världar; lugnet på vinterhalvåret och sommartid blommar staden upp och myllret är trivsamt. Staden lever dock året om vilket gör Lysekil extra uppskattat för ”sommargäster”. Nuförtiden önskar man nyttja sitt fritidsboende året om och då är också en lägenhet som denna helt perfekt! I Lysekil blandas vacker miljö med en härlig atmosfär. Glassbarer, restauranger, klädbutiker, stadsparken med en helt ny lekplats, två strandpromenader och inte minst oslagbara Stångehuvud som måste upplevas! Från Kungsgatan har du allt detta inom gångavstånd. Ta personfärjan Carl Wilhelmsson över till Skaftö och njut av öns vackra natur, cykelvägar och bra restauranger. Söker du ett boende med smarta kvadrat och låg avgift kan du bara flytta in. Kanske skall du flytta hemifrån och söker en första bostad, kanske har du sålt huset eller flyttat isär. Eller så jobbar du i Lysekil och har din permanenta bostad någon annanstans. Oavsett är denna enrummare med härlig atmosfär ett riktigt guldkorn i stan.

Utgångspris

875 000 kr

 
Budgivning pågår

Fakta

Adress:
Kungsgatan 24, Lysekil
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
37.5 kvm
Antal rum:
1 rum
Månadsavgift:
3 100 kr/mån

Ekonomi

Pris

875 000 kr eller högstbjudande

Avgift

3 100 kr/mån.

Andelstal

Andel i föreningen är 2.39317%. Andel av årsavgift är 2.39317%.

Driftkostnad

Driftkostnaden är ca 510 kr/mån.
Fördelas enligt följande: försäkring 110 kr och hushållsel 400 kr.
I månadsavgiften ingår bland annat uppvärmning, vatten, avlopp och renhållning.

Nuvarande ägare har Tele 2 Bas för 900 kr/ mpn inklusive internet och 60 TV-kanaler.

Bostaden

Fastighetsbeteckning

Lysekil Södra Hamnen 2:3.

Typ

Bostadsrättslägenhet.

Upplåtelseform

Bostadsrätt.

Lägenhetsnummer

1201.

Storlek

1 rum, varav 1 sovrum. Boarea ca 37.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

TV- och internetanslutning

TV: Tele 2 basutbud.

Bilder

Genomgångslägenhet med fönster åt båda håll

Finalist
Årets Mäklarkontor
Guldhemmet 2020


Alla känner till Hemnet. Hemnet hyllar den svenska bostadsbranschen genom Guldhemmet. Priskategorin Årets Mäklarkontor (1-10 anställda) handlar mindre om intäkter och mer om stark sammanhållning, en härlig företagskultur eller riktigt bra initiativ. Juryn utsåg Lysekilsmäklarna till en av tre finalister i hela Sverige.

Vi Lysekil

Ljus hall med härlig rymd, notera den höga takhöjden

Vardagsrum och sovrum i ett, men går fint dela av

Fantastiska fönster ända upp. Över tre meter till taket.

Vardagsrum och sovrum i ett, men går fint dela av

Ljus och ytterst hemtrevligt kök. De höga vackra fönstren även är.

Vitt och viit

Badrummet rymmer WC, dusch och handfat

Riktigt fin innergård med sköna uteplatser

Välskött och omtyckt förening! Här den fina tvättstugan

En oerhört fin etta, högt upp i huset och mitt i stan

Nära till allt!

Lägenheten ligger mitt på Kungsgatan

Ett boende för dig som älskar Lysekil!

Sommaren fylls torget av handlare som säljer frukt och grönt

Ta färjan till Fiskebäckskil för en utflykt!

Lysekils vackra stadspark

Norra hamnen

Norra hamnen

Mitt i centrala Lysekil

Planlösningar

Planritning

Karta

Intresseanmälan

© Lysekilsmäklarna AB 2022