2 rum - 65 kvm - Lilla bansviksgatan 10, lgh 1201 - Centralt

Med havsutsikt, på en av Lysekils mest eftertraktade adresser, Lilla Bansviksgatan 10

DENNA LÄGENHET ÄR RESERVERAD.
KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION.


Med havsutsikt, på en av Lysekils mest eftertraktade adresser, Lilla Bansviksgatan 10, erbjuds du nu en mycket rymlig tvåa till försäljning. En exklusivare känsla är svårt att finna. Här finns alla bekvämligheter, egen carport, hiss, havsutsikt och solnedgångar. Du har badrocksavstånd till Norra Hamnens många badstegar och härliga solstolar. Den vackra strandpromenaden går i stort sett utanför dörren. Välkommen till ett exklusivt boende, med bästa läge, i en av Lysekils mest eftertraktade bostadsrättsföreningar, belägen i en av stadens mest omtyckta delar Norra Hamnen.

Från vardagsrummet, med balkong åt söder med sol hela dagen och havet i väst, skådas vackra solnedgångar från första parkett. Hur du än gör har du en oslagbar utsikt över Norra Hamnen och skärgården utanför. Lägenheten erbjuder ett oerhört bekvämt boende - bilen parkeras i din privata carport och du tar hissen upp till lägenheten.

Bostaden har en genomgående hög standard. En enhetlig ekparkett, helt tröskelfri, breder ut sig på golvet och samtliga väggar går i ljusa toner. Det vita köket har en klassisk design som passar alla smaker och inredningar. Köket är modernt utrustat och har gott om arbetsytor, skåp och lådor.

Lägenheten har ytterst tilltalande sällskapsytor med ett stort vardagsrum. Den höga takhöjden ger en fantastisk rymd i hela lägenheten. Det är få restauranger som kan erbjuda ett bättre fönsterbord, må så vara NH5 som ligger på bryggan strax nedanför.

Det helkaklade badrummet har golvvärme och vitt kakel sitter på väggarna. Badrummet är rymligt och omfattar även tvättmaskin och torktumlare.

Bostaden har allt du kan önska vad gäller bekvämlighet och närmiljö. Det hela blir än bättre av den låga månadsavgiften vilken inkluderar uppvärmning, fiber och carport. För släktningar och vänner som kommer på besök erbjuder föreningen hela sju gästlägenheter vilka kan hyras av dig som boende. Till gästerna finns även parkeringsmöjligheter på föreningens parkeringsplatser.

Med några minuters promenad når du lätt goda kommunikationer både till havs och land! Ta personfärjan Carl Wilhelmsson över till Skaftö och njut av öns vackra natur, cykelvägar och bra restauranger. I Lysekil blandas vacker miljö med en härlig atmosfär. Glassbarer, restauranger, klädbutiker, stadsparken med en helt ny lekplats, två strandpromenader och inte minst oslagbara Stångehuvud som måste upplevas. Från Lilla Bansviksgatan 10 har du allt detta inom gångavstånd. Söker du ett boende med exklusivitet i form av havsutsikt, om du vill bo med havet som granne och med en bekvämlighet där du bara kan flytta in och njuta - ja då har du kommit rätt!

Välkommen med din intresseanmälan!

Utgångspris

4 500 000 kr

Fakta

Adress:
Lilla bansviksgatan 10, lgh 1201, LYSEKIL
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
65 kvm
Antal rum:
2 rum
Byggår:
2008
Månadsavgift:
3 619 kr/mån

Ekonomi

Pris

4 500 000 kr högstbjudande

Avgift

3 619 kr/mån.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 476 kr.

Andelstal

Andel i föreningen är 1.32463%. Andel av årsavgift är 1.32463%.

Driftkostnad

Driftkostnaden är ca 687 kr/mån.
Fördelas enligt följande: försäkring 37 kr och hushållsel 650 kr.

Bostaden

Typ

Bostadsrättslägenhet.

Upplåtelseform

Bostadsrätt.

Lägenhetsnummer

35/1201.

Storlek

2 rum, varav 1 sovrum. Boarea ca 65 kvm.

Bilplats

Föreningen äger 13 garage, 45 carportar, 6 reserverade parkeringsplatser och 8 gästparkeringar.

Byggnaden

Byggnadsår

2008.

Förening

Brf Havsbo.
I föreningen finns 57 st lägenheter.

Försäkring: Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar.

Kommande/gjorda renoveringar: Planerad renovering den närmsta 10-årsperioden är ommålning av samtliga byggnader.

Parkering: Föreningen äger 13 garage, 45 carportar, 6 reserverade parkeringsplatser och 8 gästparkeringar.

TV och bredband: Fiber finns och ingår i månadsavgiften.

Övrigt: Föreningen Brf Havsbo har en egen hemsida där du kan läsa mer; www.brfhavsbo.se
Här går bland annat att läsa att föreningen omfattar 11 hus med 57 stycken lägenheter. I föreningen finns 2 rok, 3 rok samt etagelägenheter med 4rok eller fler. I månadsavgifterna ingår uppvärmning, fiber och carport

Föreningen har hela sju stycken gäststugor, så kallade bolokaler vilka kan hyras av dig som medlem för vänner och släktingar som kommer på besök. Se mer info nedan angående gäststugorna.

Föreningen Brf Havsbo och dess bostäder ligger bara ca 5o meter från kajkanten och västerhavet. Längs hela havskanten har Lysekils Kommun byggt en bred strandpromenad från vilken det finns flera möjligheter till sol och havsbad. Havsdjupet är mellan 5 - 15 meter. Längs promenaden finns marina med båtplatser i både i kommunal och privat regi. Strax nedanför husen ligger också en gästhamn.

Samtliga bolokaler har sovrum, kök/pentry och badrum. Antalet bäddar varierar.

Priser hyra bolokal:
200 kr/natt lågsäsong
350 kr/ natt högsäsong (juni, juli, augusti)
1 200 kr/ vecka lågsäsong
2 000 kr/ vecka högsäsong (juni, juli, augusti).

Bilder

Finalist
Årets Mäklarkontor
Guldhemmet 2020


Alla känner till Hemnet. Hemnet hyllar den svenska bostadsbranschen genom Guldhemmet. Priskategorin Årets Mäklarkontor (1-10 anställda) handlar mindre om intäkter och mer om stark sammanhållning, en härlig företagskultur eller riktigt bra initiativ. Juryn utsåg Lysekilsmäklarna till en av tre finalister i hela Sverige.

Vi Lysekil

Planlösningar

Karta

Intresseanmälan

© Lysekilsmäklarna AB 2022