25 kvm - Villavagn på Dalskogen 1:37 - Lysekil

Enklare fritidsboende går inte att finna! Villavagn med bästa läget med Gullmarens hav & bad intill

Enklare fritidsboende går inte att finna! Rymlig villavagn med inbyggt uterum, många sovplatser, tre altaner och Gullmarens hav och bad intill. Oerhört kvadratsmart villavagn med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning samt inbyggt ”uterum” med glaspartier från golv till tak. Villavagnen är mer av en sommarstuga, belägen med kanske bästa läget längts in på campingen och dessutom högt beläget vilket ger avskildhet och bästa solläget. Sällskapsytorna är mycket goda såväl inomhus som utomhus. Allrummet intill köket rymmer många i TV-soffan, men lika många ryms i soffan eller runt stora matbordet i det tillbyggda uterummet. Detta rum har högt till tak och ljusinsläpp från tre håll. Altaner finns på båda sidor och ligger i direkt anslutning, dörrarna står oftast öppna och inomhus integreras med inomhus och det är svårt att förstå att själva vagnen bara är 25 kvm.

Nuvarande ägare, liksom tidigare, har vårdat sitt fritidsboende mycket väl. På senare år byggdes uterummet ut och nytt tak lades på hela. Nyligen byttes altanräckena ut till glas. Tidigare har hela vagnen totalrenoverats; samtliga ytskikt byttes, köket blev nytt, badrummet likaså. Badrummet har WC och dusch (duschen använder nuvarande ägare för förvaring. Efter det att campingens hygienutrymmen med duschar är renoverade så använder de dessa i stället).

De tre altanerna är alla väl tilltagna. På framsidan finns ett utekök, vilket sommartid används flitigare än köket inne. Baksidans altan är stor nog att rymma stor loungegrupp, matbord, grill och lite till. Ett par steg upp mot berget finns ett soldäck med plats för två solsängar.

Villavagnens läge är det bästa; högst upp, skyddat av berg och natur så ingen insyn. Det sociala livet väljer du när du vill. Löfgrens camping är en liten familjär camping med stugor, några husvagnar och 15 villavagnsplatser. Här är välskött och snyggt anordnat och känslan är absolut mer av en stugby än en camping. Nyligen renoverades toaletter och duschutrymmen. De många och fina hygienutrymmena är extra uppskattat när man får många gäster på besök. En större gemensamhetslokal med kök finns också att nyttja om man skulle vilja. Allt detta ingår i arrendeavgiften och kostar inget extra vilket är brukligt på många andra campingar. All verksamhet bygger på småskalighet och närhet till naturen och ekologiska principer. Mer information hittar du på: www.lofgrenscamping.se

Villavagnen ger dig i stort en komfort som hemma och bra plats för att välkomna nära och kära. Sängplatser finns det gott om! Nuvarande ägare har stuvat in upp till åtta personer. Sovrummet rymmer två vuxna, vardagsrummet har en bäddsoffa med möjlighet till två sängplatser. ”Uterummet” har en bäddsoffa samt en extra säng. I den lilla ”barnkammaren” ryms 1–2 barn. Otroligt att allt detta får plats utan att det känns trångt!

Välkommen till det mest bekymmersfria fritidsboendet med allt du kan önska; hav och bad några minuters promenad bort. När barnen vill gå och bada så är det bara att säga ”Ja” - de kan själva promenera den korta biten ner till stranden. Den omtyckta badplatsen Gullmarsbaden erbjuder bad från strand och klippor.

Du har 600 meter till stora COOP, 400 meter till den mycket omtyckta restaurangen Luna Café. Till Lysekils centrum är det ca 2 km och du kan promenarea eller cykla. Vill du ta bussen till Torp eller Göteborg kan du promenera till busshållplatsen.

Villavagnen säljes inklusive alla möbler/ inventarier.

Notera Att det inte är ett ärende utan säsongsplats, år efter år. Skriftlig information om campingens regler och priser får du på visning.

Välkommen till visning av ett av de smartaste och mest prisvärda fritidsboenden.

Utgångspris

375 000 kr

Högsta bud:
385 000 kr

Fakta

Adress:
Villavagn på Dalskogen 1:37, Lysekil
Bostadstyp:
Byggnad ofri grund
Boarea:
25 kvm
 
Tillkommer inbyggt "uterum" om ca 20 kvm Exakta arean är ej uppmätt, uppgifterna är cirka.

Ansvarig mäklare

Katarina Törnkvist

Reg. Fastighetsmäklare
0702-40 05 35 katarina@lysekilsmaklarna.se

Assisterande mäklare

Heidi Rönning

Reg. Fastighetsmäklare
0702- 44 03 08 heidi@lysekilsmaklarna.se

Ekonomi

Pris

375 000 kr eller högstbjudande

Driftkostnad

Driftkostnaden är ca 26 092 kr/år.
Fördelas enligt följande: uppvärmning 1 500 kr, försäkring 1 592 kr och övrigt 23 000 kr.
Angiven kostnad Övrigt önskar avgiften till campingen.
I angiven kostnad för uppvärmning ingår även hushållsel.
Nätavgift, kommunalt vatten och avlopp, renhållning/ sophämtning, underhåll väg med mera ingår i arrendeavgiften.

Fastigheten

Fastighetsbeteckning

Byggnad å Lysekil Dalskogen 1:37.

Typ

Byggnad ofri grund. Villavagn.

Upplåtelseform

Arrenderätt.

Besiktigad

Nej.

Senaste renovering/ombyggnad

2019 Nytt glasräcke runt altan
2018 Utbyggnation uterum med glaspartier/ skjutdörrar
2016 Nytt tak på vagn och "uterummet"

Renoveringar av tidigare ägare 2010 och senare:
Hela vagnen totalrenoverades ("blåstes ut"). Installation nytt kök, nytt badrum, nya ytskikt, byggnation altaner och utekök.

Storlek

Boarea ca 25 kvm.
Tillkommer inbyggt "uterum" om ca 20 kvm

Exakta arean är ej uppmätt, uppgifterna är cirka.

Byggnadssätt

Kommunalt vatten och avlopp (ej vintertid).
Ordinarie säsong 1 maj - 1 september. Oftast sätts VA på vår och stängs av oktober (oftast efter hummerfisket), men det beror på klimatet. Utanför säsongen betalas en mindre avgift för nyttjande av WC och dusch.

Ventilation

Energideklaration

Energideklaration status: Behövs ej.

Bilder

Som ett fritidsstuga i en stugby 

Villavagn på arrende med all komfort ett hem har! 

Inbyggt "uterum" med plats för stort umgänge och flera extrabäddar 

Vi är finalister!

Lysekilsmäklarna är nominerade till ÅRETS MÄKLARKONTOR!


Alla känner till Hemnet. Hemnet hyllar den svenska bostadsbranschen genom Guldhemmet. Priskategorin Årets Mäklarkontor (1-10 anställda) handlar mindre om intäkter och mer om stark sammanhållning, en härlig företagskultur eller riktigt bra initiativ. Juryn har utsett Lysekilsmäklarna till en av tre finalister i hela Sverige.

Vi Lysekil

Ljust allrum med såväl TV-soffa och matbord 

 

 

högt till tak (nytt) och skjutdörrar mot en av altanerna 

Flera altaner i olika väderstreck ger sol från morgon till kväll 

 

"Stugan" har många bädplatser 

Mycket fint ljus då glaspartierna går från golv till tak 

Badrum (nuvarande ägare använder duschen för förvaring) VA är kommunalt via campingen 

Altan några trappsteg upp, ingen insyn och perfekt för soldagar om du inte väljer strand 

Uteköket används oftare än köket inomhus 

Kanske bästa läget? En bit upp och ingen insyn utan skyddat av naturen 

Enkelt boende med direkt närhet till vacker natur och fin badplats 

 

Planlösningar

Karta

Intresseanmälan

© Lysekilsmäklarna AB 2021